Bedrijfs-/procesoptimalisatie

 

U zit met terugkerende problemen binnen uw bedrijf of u bent op zoek naar de meest efficiënte manier van werken. U heeft processen binnen uw bedrijf waarvan u denkt dat het efficiënter of effectiever kan? Of u heeft processen waarvan de output niet langer voldoet aan de vraag? Mijn uitdaging en kracht ligt in het neerzetten of optimaliseren van bedrijfsonderdelen en processen. 

Na het vormen van een projectteam, waarbij een optimale samenstelling wordt gezocht van personele kwaliteiten welke benodigd zijn voor de opdracht, vindt een gezamenlijke analyse plaats. Aan de hand van deze analyse kom ik met één of meerdere verbeter voorstellen. Indien gewenst verzorg ik hiervan ook de implementatie. 

Ik beschik over een uitgebreide toolbox (Lean en Six Sigma) om voor elke uitdaging de juiste aanpak te kunnen garanderen. Van probleemanalyse, advies, tot aan langdurigere trajecten in de uitvoering. Samen met u doe ik dat wat nodig is om uw bedrijf zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Daarnaast biedt ik QuickScans om in één oogopslag de huidige situatie van uw bedrijf in beeld te hebben.