Wie ben ik

Ik ben Wiljen Veldhuis. Geboren op 26 maart 1982 in Almelo.

Ik ben getrouwd en ben vader van twee kinderen

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met muziek maken (toetsen) en zingen, volleybal, klussen aan huis en auto’s en lopen met de hond.

 

Achtergrond en ervaring

Na het afronden van mijn MTS Werktuigbouwkunde heb ik de HBO studie Commercieel Technische Bedrijfskunde afgerond.

Na, onder andere, ervaring opgedaan te hebben als kwaliteitsdienstmedewerker en (senior) manufacturing engineer heb ik de laatste jaren, voor mijn beoogde start als zelfstandig ondernemer, als productieleider gewerkt. Inmiddels heb ik ruime ervaring binnen bedrijfs- en procesoptimalisatie. Ik heb vooral werkervaring in de maakindustrie (bedrijven als Witte van Moort, VDL (opdrachtgever ASML), Thule Towing Systems OEM, Voortman Steel Machinery en Almi Machinefabriek).

Naast diverse cursussen in projectmanagement en leidinggeven, heb ik in 2018 mijn Blackbelt in Lean gehaald. Dit laatste en de vele jaren ervaring in de maakindustrie maken dat ik mij erg thuis voel in een omgeving waar een basis ligt, maar een volgende stap in de effectiviteit van een proces of bedrijf gemaakt dient te worden.

Voor wie

Ik ben volledig thuis in productie/maakbedrijven. Waar het gaat om project- of interim management ben ik beschikbaar voor bedrijven binnen deze productie- en maakomgeving. Wat betreft optimalisatie heb ik ondervonden dat alle vormen van processen zich lenen voor optimalisatie middels de Lean methodiek. Mijn voorkeur gaat hierbij niet uit naar één specifieke opdrachtgever of werkomgeving. Ik geloof dat ik een meerwaarde ben voor elk bedrijf of elke organisatie die een optimalisatieslag wil en durft te maken.